Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az EU imádat margójára

2013.03.24

A következő cikk felhívás akar lenni! Ne felejtsétek, hiába van ma ekkora "EU imádat", hiába mondja a kormány, hogy milyen jó ez, nem az! A nyugati kisebbség diktatúrája, a brüsszeli zsidósága ez, semmi több! Mondjátok, miben segített nekünk az Unió? Szinte semmiben!

 

„Létezik orvosság, amely [...] néhány év leforgása alatt Európa egészét [...] szabaddá és boldoggá teszi. Nem más ez, mint az európai népek – vagy legalábbis jórészük – közösségének újrateremtése, és számukra egy olyan otthon létrehozása, melynek oltalmában békében, biztonságban és szabadságban élhetnek. Egyfajta Európai Egyesült Államokat kell létrehoznunk.”(Winston Churchill)

Európai Unió. A népek uniója. Mai világunkban az ország akkor tud fejlődni, ha ennek a tagja- látszólag. Csakhogy míg a többség monoton szajkózza a tagság nagyszerűségét, addig az osztrákok uniós joguktól fogva vehetik majd el földjeinket, addig Brüsszel írja ki a megszorításokat és addig ők diktálják a szabályokat.

Igen, az Unió valóban segít. De nem nekünk. Kapjuk a támogatást a fejlesztésre, a természet védelemre és minden ilyen dologra. Ez nagyszerű. Mellesleg pedig behajtják a kétszeresét. Ez az unió. Ez egy totális rendszer demokrata öltözetben.


Az Európai Unió alapítása

Az Európai Unió gondolatát már a II.Világháború előtt többen is megfogalmazták(példa erre Winston Churchill, angol miniszterelnök), ami alatt Európa békés, modern egyesülését értette. Ennek legfőbb feltétele a francia-német megbékélés lett volna a több évszázados ellentét után.

Az unió elődje még az ötvenes évek elején megalakult pár ország szövetségéből, Montánunió néven.Ez még csak főleg kereskedelmi célból jött létre.Később kibővült és így megalapították az Európai Közösséget. A szervezetet 1993-ban nevezték át Európai Unióra.

2002-ben közös pénznemet(euro) vezettek be, hogy a tagországok között elősegítse az egységet. Ezt a célt akarták megteremteni a közös vám-,adó- és jogrendszerrel. Az EU mára 27 taggal rendelkezik és lehetséges bővülések is várhatók a jövőben.Élet az Európia Unióban

Az európai egyesülés első gondolata óta már majdnem egy évszázad telt el, alapítása óta meg már több mint fél évszázad. Az okok egyszerűek voltak: A fáradalmas háború után ki akarták zárni az újabb borzalmak lehetőségét. Ezért akarták egységesíteni Európát. Vajon ez sikerült? Sajnos nem. Ezzel csak elősegítették azt, hogy a nagyhatalmak kizsákmányolhassák az olyan országokat, mint mi. A Trianoni szörnyűségek óta nem változott semmi: Franciaország, Olaszország és Anglia beül a brüsszeli parlamentbe, megtárgyalja az európai ügyeket, eldöntik mi lenne nekik a legjobb: figyelembe se véve, hogy mi lenne jó nekünk.

Persze propagandájukban elhitetik velünk,hogy ebben az életben mindenki egyenlő,nincs megkülönböztetés vagy kirekesztés,kizsákmányolás.Az Unió segíti a homoszexuálisokat,cigányokat,zsidókat,és a többieket.Védik a kisebbségeket,akik már lassan több joggal rendelkeznek,mint az évezredek óta ott élő többségiek.

A szervezetet Brüsszelből irányítják a zsidók, akik azóta minden ország vérkeringésébe bejutottak és zsarnokoskodnak a népeken. Parancsaikat természetesen az erősebb országok politikusai azonnal tejlesítik, hisz nekik is sok pénz jut be ebből. Ez ellen már nem tehet semmit a többi tag, hisz az antiszemitizmus lenne. Az egészben a legrosszabb, hogy Orbán Viktor még csak nem is akar ellenkezni velük, így országunk szép lassan a külföldiek kezeire jut

Ugyanis Viki bácsi hiába tartja magát forradalmárnak,hiába mondogatja,hogy ő akár az Európai rendszer ellen is ellenszegül(Nem leszünk gyarmat!),de ezekkel vagy nem foglalkozik Brüsszel,vagy csak kis,jelentéktelen ügyekben jelent ellenállást.Így vezeti meg az országot.

Ezután a magyar zsidókon keresztül, a média segítségével a magyar nép is megkapja a szemetet. Ez téveszt meg mindenkit.Egy farm élete, azaz a valódi Unió

Ha beleolvasol az Európai Unió weboldalába, a sok mocsokban(az alapító atyák forognak a sírjukban) a legtöbbször a nemzetiszocializmus, fasizmus és kommunizmus, illetve a rasszizmus, antiszemitizmus és többi hasonló ideológia elleni harcról prédikálnak. Mégis, a sors fintora, hogy a bűvésztrükkjükre  egy klasszikus irodalmi regény derít fényt.

George Orwell a húszas években írt könyvet az akkori Szovjetunióról. Ez egy farm életéről szól, ahol malac elvtársak(Brüsszeli politikusok) átvették az emberektől a vezetést. Először mindenki(EU tagok) hitt az új rendszerben, de végül a malacok mégis társultak az emberekkel(az élősködők népe) és a farm új lakosai már alapvetőnek vették a kizsákmányoló rendszert. Bár az író a könyvvel a Szovjetuniót akarta leleplezni, ezzel mégis megjósolta a jövőt, vagyis a jelenünket. Ebben a sötét korban  a magyar politikusok többsége csak behúzott farokkal engedelmeskedik,mint a regényben Bandi, a ló.Mert valóban sötét kor ez,hol a sötét középkor halálos babonái,járványai és a lakosság mindennapos félelme jelenik meg a mai napok politikájában.Ezek a bűnös eszmék fertőznek és bekebeleznek mindent,mint a pestis.A szisztéma kiértékelése

Bár a társadalom megtévesztett része hisz az EUban, de másokkal együtt én is tudom, hogy nem azok,akiknek mondják magukat. Az unió negatív hatású-legalábbis nekünk, kis országoknak-ezért nem találom jó ötletnek a tagságot. Ez csak a nép megtévesztése, a zsidók élősködését én nem az integráció erősítésének tartom. Az Unió csak egy megtévesztő, kizsákmányoló egyesület.

De én hiszek még abban, hogy a magyarok ideje is eljönnek újra, hírnevünk a régi lesz. Még hiszek a revízióban, még hiszek ezer éves népünk nagyságában. Bár a forradalomtól még visszatartanak a fideszesek, az uniós politikusok, de már nem bírunk többet elviselni, és népünk lassan újra feléled. Ne hagyjuk, hogy nemzetünk a spártaiak vagy inkák sorsára jusson.  Mert ,,Magyarnak lenni akkora teher, hogy aki viseli, megerősödik.”(Wass Albert).Lehet hogy nehéz kiváltság, de ez tesz minket erőssé, ez a hitvallás tesz minket igazi magyarrá.


Kitartás!

Anonymus Hungarus

 

 

A mappában található képek előnézete Az EU imádat margójára