Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

Bemutatkozás

Tisztelt olvasó!

A nevem Anonymus Hungarus (magyarul: Ismeretlen Magyar), én vagyok az oldal szerkesztője. Nevemet a középkor "Névtelen Jegyzőjétől" vettem, nem pedig a hacker csoporttól, mielőtt félreértés lenne.                                                     Anonymusnak a mai napig nem ismerjük a nevét, magát csak P.mesternek nevezte (latinul: P. dictus magister). Működését III. Béla idejére tehetjük, de ezt nem lehet pontosan tudni, mivel nem tudjuk a születési dátumát. Írásaival mily sokat szentelt hazánknak, de nem kért érte dícséretet, áldatatot, még nevét se hagyta hátra.Nos, én se szeretnék itt a nevemmel ércelődni, inkább megmaradok az ismeretlenség homályában.A Hungarus szerintem mindenki számára érthető. Munkámat a Földkerekség legszebb országának szentelem: Magyarországnak!  

anonymushungarus.jpg

 

 Szóval már tudjuk ki vagyok, de vajon mi ez az oldal?
Mint már a nyitóoldalon olvashattátok, honlapomat leginkább Nemzeti Radikálisoknak, Hungaristáknak és Nemzetiszocialistáknak hoztam létre. Bár nálunk van az igazság, a mai világ mégis kivetett minket, kívülállók lettünk, szélsőségesek. Pedig, ahogy minden olvasóm is gondolhatja magában, ez nem igaz.                           Ezért hoztam létre oldalamat, hogy ezzel is segítsem a nemzeti oldalt. Ma már szinte mindent a zsidó média ural, de az internetet nem tudták teljesen uralmuk alá hajtani! Márpedig amíg ez így van, addig én is itt vagyok!

0farkas.jpg

Sokan csodálkozhatnak most, hogy miért lett "Magyar Farkas" a blogom neve.

A farkas (latinul:Canis Lupus) egy gyönyörű állat. Talán ez az állatok közül az egyetlen állat, ami ilyen jó közösségi állat. Nincs még egy hasonló élőlény (az emberen kívül) amelyik ennyire társaságban élne és képes lenne összedolgozni. Még az oroszlánoknál is azt látjuk, hogy a falkavezér pihen, amíg a nőstények vadásznak. Ezzel szemben a farkasok tökéletes gépezetként fognak össze! Ráadásul konzervatív, patriarchális társadalomban élnek, pont mint az egészséges emberi családok (most ne beszéljünk a liberális mocskokról, ahol a nők csak a karrierjükért hajtanak, aztán majd hatvan évesen házasodnak meg, vagy fogadnak örökbe gyereket). Ezzel szemben az emberek általában úgy gondolnak rájuk, mint szörnyetegekre. Itt pedig észrevehetünk egy párhuzamot- saját magunkkal! Mint már írtam, ki vagyunk taszítva, mint a farkasok. A zsidó médiából csak ömlik a hazugság rólunk, pedig mi vagyunk a Szebb Jövő!

Ezúton pedig szeretnék köszönetet mondani Ishimaru barátomnak, aki ezt a gyönyörű fejlécet csinálta:

bann2_zpsc7076620.jpg

Megkért rá, hogy egy idézetet is berakjak, hát íme:

"Hitünk a jövő, erőnk a múlt." (Bán Mór)

Ez a testvér kedvenc idézete, akinek szeretnék köszönetet mondani minden eddigi segítségéért!

A fejlécben található motívumok szerintem egyértelműek:

- Aki első a harcban, első a hatalomban is! Ismert hugnarista szöveg Szálasi Ferenc idejéből. Tele van igazsággal, ajánlom, hogy mindenki gondolkozzon el rajta!

- A farkas: erről már meséltem. Ugye milyen szép?

- Piros, fehér, zöld! Nemzeti zászlónk, ami mutatja hol a helyed, mutatja hova tartozol!

- Nyilaskereszt: a Hungarizmus és a hazai ellenállás jelképe. Benne megtalálod az örök árja igazságot!

 

 

 

Kitartás!

Anonymus Hungarus

 

Irányítópanel

Nyitóoldal: Itt találhatod meg a legfrisebb írásaimat és a nagyon rövid bemutatkozásomat.

Képgaléria: Plusz képek a cikkekhez

Bemutatkozás: Mindent, amit tudni kell rólam és az oldalról.

About us!: magyarul Rólunk!. Ezt a cikket erre tévedő külföldi látogatóimnak írtam, hogy többet tudhassanak meg hazánkról, a Hungarizmusról és a nemzeti ellenállásról.

Vendégkönyv: Itt adhatod le véleményedet, kerülhetsz kapcsolatba velem. Az e-mail címemet is itt találhatod meg.

Ajánlott oldalak: Olyan oldalak, amiket egy árjának muszáj megnéznie! A nemzeti oldal legjobb blogjait, hírportáljait találhatod meg itt. Ha pedig saját honlapodat szeretnéd hirdetni, akkor írj az e-mail címemre!

Friss hírek: Egy ideig még üres lesz. Most még kiépítés alatt van az oldal, így ennek megtöltésének kezdetére még várni kell.

Árjaság: Erre is kell még várni! Ide egy cikk-sorozatot fogok rakni, amely be fogja mutatni a tökéletes árjaságot, kezdve a származástól addig, hogy mit kéne olvasnia, hallgatnia és néznie.

Hungarizmus: Hungarista portál.

Nemzetiszocializmus: Nemzetiszocialista portál

Nemzeti Radikalizmus: Nemzeti Radikalista portál

Propaganda: Ide főleg nemzeti propaganda cikkeket, videókat fogok rakni, de az ellenséges médiáról is találhatók majd értékelések, bejegyzések.